PUBLICITAT

El camp del Sant Ermengol té totes les hores d'ús reservades

  • Els alumnes, els clubs i les entitats de la parròquia utilitzaran l'equipament
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors de la U. E. Santa Coloma, guanyadors del primer premi. Foto: ANA / N. M.

La capital ja compta amb un nou equipament esportiu que va quedar inaugurat dissabte. El camp de futbol Sant Ermengol, que gràcies a l'acord amb la Federació Andorrana de Futbol i el Col·legi Sant Ermengol ha estat adequat, serà d'ús per als alumnes del col·legi de les 9 hores a les 17 hores entre setmana, i per les tardes en podran fer ús els clubs i entitats esportives de la parròquia. En el moment de la seva inauguració el camp ja compta amb totes les hores disponibles d'ús reservades, i per això el conseller d'Esports de la parròquia, Marc Pons, va celebrar poder oferir aquest nou espai als nens i joves.

Des de les 9.45 hores d'aquest dissabte els clubs esportius de la parròquia van començar el torneig inaugural del camp de futbol Sant Ermengol de la categoria aleví. El torneig va servir perquè els alumnes comencin a fer ús d'aquest camp que ja està a la disposició de totes les entitats esportives de la parròquia, i que ja compta amb totes les hores d'ús reservades.

La Unió Esportiva Santa Coloma es va endur el primer premi del torneig, el Futbol Club Santa Coloma el segon, el Club Esportiu Principat va quedar en tercer lloc, i en quarta posició el Futbol Club Lusitans. Els representants de la corporació comunal, del patronat del Col·legi Sant Ermengol, i de la Federació Andorrana de Futbol els van donar els trofeus i així van donar per inaugurat el camp, informa l'ANA.

Pons va celebrar que ja es pugui comptar amb aquesta nova instal·lació, i va comentat que hi haurà al voltant d'uns 600 nens i nenes que se'n beneficiaran a través de les entitats esportives. A més, durant l'horari escolar en faran ús els alumnes del col·legi. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT