PUBLICITAT

Google Play no reconeix Andorra

  • Usuaris del país han intentat descarregar-se programes oficials sense èxit
LAIA F. MAROT
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Diversos usuaris de terminals mòbils Android han tingut i tenen actualment problemes per descarregar-se l'aplicació de missatgeria instantània Whatsapp al Principat. Al provar-ho des d'Espanya, els hi surt un missatge d'error que diu que l'aplicació no està autoritzada en el país al que pertany el número.

Segons han explicat des d'Andorra Telecom, des de fa uns mesos no es permet l'accés d'alguns models d'Android a la botiga del sistema per descarregar-se o actualitzar l'aplicació de Whatsapp. Conscient del problema, la parapública es va posar en contacte amb Google, administrador de Google Play, que abans es deia Android Market, el qual va confirmar que es tracta d'una disfunció produïda pel proveïdor del programa que, actualment, no reconeix el país per als seus serveis.

Andorra Telecom va voler deixar clar que «és totalment aliena a aquesta problemàtica» i que en aquests casos només pot reportar el problema al subministrador del software, i, un cop fet això, «queda a les seves mans per a que ho solucionin».

Des de la parapública van afegir que, «donat que som un país molt petit i que afecta a un volum de clients baix», normalment les marques solucionen aquestes incidències aprofitant actualitzacions futures o en noves versions del programa.

La majoria de queixes tenen Whatsapp com a eix central. Aquest s'ha convertit en el més popular programa de missatgeria per a mòbils, que a més permet l'enviament de vídeos, imatges i altres formats. És gratuït, al menys el primer any, i compatible amb molts sistemes operatius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT