PUBLICITAT

Dones en peu de pau fa cinc minuts de silenci per un altre món

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La reunió de la vintena de persones, ahir a la Plaça del Poble Foto: ANA / M. S.

Amb el canvi d'estació i l'arribada de la tardor una vintena de persones es van reunir per segona vegada a la plaça del Poble en el marc de la trobada mundial Dones en peu de pau en les properes set generacions.

La concentració, que es va celebrar per primera vegada el passat 6 de maig, té per objectiu reclamar l'arquetip femení com a donador i preservador de la vida i al mateix temps reivindicar que «un altre món és possible».

A les 11.45 hores d'ahir diumenge es va iniciar l'acte amb la lectura de dos manifestos i a les 12 hores els participants a l'esdeveniment es van agafar de les mans i fent una rotllana han fet cinc minuts de silenci per la pau. En acabar, es va llegir una altra lectura i el poeta i escriptor Víctor Garcia conegut com el Xiulet va cantar dues cançons que va composat per a l'iniciativa.

Fins a la propera trobada, que es farà el proper 21 de desembre coincidint amb l'arribada de l'hivern, l'organitzadora de l'esdeveniment a Andorra, Àngels Pons, va proposar a tots els participants fer cinc minuts de silenci diaris, de les 22 a les 22.05 hores, per «sentir la pau dins nostre i també per la família, la comunitat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT