PUBLICITAT

Sanza i Garcia s'imposen en la Cursa d'Anyós amb rècord d'inscrits

  • 500 esportistes acudeixen a la carrera, repartits entre les proves de 10km i 4km
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'allau de corredors, en els primers metres de la cursa d'ahir, mentre a la dreta alguns nens i pares escalfen abans de la carrera de 4 quilòmetres Foto: EL PERIÒDIC

La Cursa Popular d'Anyós va sumar ahir la tercera edició i ja s'ha situat prop del mig miler de participants. La seva connexió amb el públic, esportistes populars, és innegable, perquè dels més de 300 participants de la primera edició a ara, creix i molt. Ahir van ser, segons els organitzadors, «una participació rècord de gairebé 500 corredors». La cita va tenir també guanyadors, com Marcos Sanza i Sara Garcia en la cursa de 10km, i Nil Graells i Maria Ángeles Hernández en la dels 4km. Anyós va viure la seva particular festa.

Marcos Sanza va aconseguir ahir la seva segona victòria consecutiva a aquesta carrera. L'any passat ja ho va fer amb comoditat –en la primera edició es va imposar el basc Martín Fiz–, i aquest any ha tornat a imposar-se amb marge respecte al segon classificat. Sanza va fer un temps de 32min 51s, pels 35min 07s de Jaume Ferrer i els 35min 32s d'Álvaro Rance, que va tancar el podi masculí.

En categoria femenina, la valenciana Sara Garcia, resident al Principat, va vèncer amb gairebé un minut d'avantatge respecte a Yolanda Castillejo, mentre que tercera va ser Imma Parrilla. Precisament la victòria de Garcia arriba just el dia després que guanyés la 8a Duatló Ordino-Casamanya, disputada al matí del dissabte. En la cursa de 4km, els vencedors van ser Nil Graells i Maria Ángeles Hernández, totes dues victòries bastant ajustades.

CAIRE SOLIDARI / La Cursa Popular va tenir la seva vessant solidària, sent els beneficiaris Càritas, Creu Roja i Unicef. Així mateix, a la cita esportiva hi va haver paral·lelament música en l'arribada i també durant el recorregut, que creuava la Massana. Al final de la carrera, al voltant de l'AnyósPark, segons els organitzadors, es van donar cita més de 700 persones.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT