PUBLICITAT

Bona participació a la cita popular dels Serradells

  • 84 esportistes es donen cita a l'11a edició
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els triatletes, en la part de natació amb què es va obrir la prova ahir. Foto: TONY LARA

Durant el transcurs de la setmana, no pintaven massa bé les inscripcions a l'11a triatló popular d'Andorra la Vella, organitzada pel Club Triatló Serradells. Però, al final la remuntada va ser molt bona, i ahir es van donar cita als Serradells 84 esportistes dividits en diferents proves, quan l'edició anterior en va tenir un centenar. Els guanyadors d'ahir van ser, en la triatló, Sergi González en categoria masculina, Poonam Noubel en femenina, i l'equip format pels germans Pintado i Moa. En aquatló, Guillem Bringué i Natàlia Tudó van ser els més ràpids.

Ambient popular i festiu als Serradells, on el club de triatló organitza per 11a vegada una cita que té com a principal característica enganxar gent a la pràctica d'aquest esport. De fet, ahir dos nois i dues noies van parlar amb els organitzadors per tal de formar part del club, el que significa que la mesura és eficient.

A més, la idea d'aquesta cita popular és acostar també els més menuts a aquest esport, i ahir fins i tot es van haver de fer dos torns en l'anomenat Triatló de Peques, perquè hiva haver 30 nens i nenes, tots amb cara de gaudir d'una especialitat que combina natació, bicicleta –cinc minuts d'estàtica per als més petits– i una carrera a peu.

Dels 84 participants que hi va haver en total, 24 van competir en la prova de la triatló individual, on a més hi va haver sis equips en acció. Als 30 nens del Triatló de Peques s'han d'afegir els 20 participants a l'aquatló, que combinava 400 metres de piscina, 3 quilòmetres de cursa a peu i altres 200 metres de natació. I tot, amb força diferència de nivell entre uns esportistes i altres, prova del caire popular de la cita. «La nostra intenció», va dir ahir el director de la cursa, Eloi Garcia, «és que això sigui una festa de la triatló, fer conèixer aquest esport i acostar-lo a la gent, i crec que ho aconseguim». Garcia va reconèixer que la cursa dels més petits és la que més agrada, «perquè la resposta dels nens, però sobretot dels pares, és molt bona i es crea molt d'ambient».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT