PUBLICITAT

El Sedis presentra tres noves jugadores com a revulsiu

  • Katerina Bartonova, Marlou De Kleijn i Sabine Niedola s'incorporen a la plantilla
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Bartonova, De Kleijn i Niedola durant l'acte de presentació Foto: EL PERIÒDIC

El Sedis Bàsquet ha presentat a Katerina Bartonova, Marlou De Kleijn i Sabine Niedola com a noves jugadores de la plantilla del Cadi ICG Software per la propera edició de la LF

Antoni Ferraz, el president del club, ha destacat la joventut de les tres noves jugadores de l'equip, 22 anys de Bartonova, 21 de Niedola i 20 de Kleijn, però el potencial físic i talent que tenen permet creure que poden afrontar un paper de protagonistes en la LF 2012/2013 on el paper de les joves jugadores tindrà més protagonisme que mai. Destaca igualment que són jugadores que han disputat competicions internacionals amb les seves seleccions aquest estiu passat. Bartonova ha participat en els Jocs Olimpics de Londres amb la selecció de la Republica Txeca, Niedola ha participat en el pre-europeu que la selecció de Letonia ha jugat aquest estiu obtenint plaça per a l'Europeu de seleccions absolutes de l'any vinent a França, i finalment Marlou De Kleijn ha contribuït molt en el quart lloc que Holanda ha aconseguit en l'Europeu de seleccions U20. Ferraz ha desitjat que tinguin molta sort perquè això representarà alhora que el paper de l'equip en la LF és l'esperat. L'objectiu de Cadi-ICG Software és millorar el bon paper de la temporada passada

Andreu Bou, entrenador de Cadi ICG Software ha destacat les condicions de cadascuna amb el denominador comú del talent i per tant les enormes possibilitats de fer-se amb un lloc en l'equip i la LF.

De Bartonova diu que era el base que es buscava per a un equip de les característiques del Cadi-ICG Software, ràpida bona defensora i amb un bon físic i talent. De De Kleijn en destaca la polivalència dintre del joc exterior, que és el lloc que ha d'ocupar, bon llançament, pot jugar al pal baix i alhora és bona jugant un contra un. Condicions que ja va demostrar la temporada passada a Eivissa i que van valer per intentar la seva incorporació. Finalment ha destacat que Niedola ha estat una jugadora que el club seguia des de fa temps i que finalment es pot comptar amb una jugadora que té en el treball incansable i la seva qualitat en la velocitat i agressivitat en el joc interior, així com la solvència que dóna en la lluita pel rebot a les dos parts del camp.

Qualitat / Les tres jugadores han destacat la bona qualitat de treball de l'equip, i comparteixen la il·lusió i objectiu del club de millorar el resultats i classificació de Cadi-ICG Software de la temporada passada a la LF.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT