El nou Andorra de Sánchez suma una victòria miraculosa

• Castilla, sobre la botzina, marca el 3-2 que dóna els tres primers punts als tricolors
R. M. S.

El tècnic, a la graderia, ja que hi va haver un problema amb la llicència Foto: TONY LARA

Juntament amb Carnicer Torrejón, ElPozo Ciudad de Murcia i Playas de Castellón, el FC Andorra és al capdavant de la classificació de la Segona Divisió del futbol sala espanyol després de la miraculosa victòria aconseguida ahir al Poliesportiu d'Andorra contra els valencians de l'UPV Maristas. 3-2 amb gol decisiu sobre la botzina del murcià Castilla, que arrossegava problemes musculars però, igual que Carlinhos, amb un microtrencament de fibres, va haver d'estar ahir amb l'equip després que el club fos informat pel Comitè de Competició de la Lliga (LNFS) que no podia alinear ni juvenils ni al porter suplent Felipe, i ni tan sols tenir l'entrenador a la banqueta, per un problema amb les llicències. Així, van ser vuit els jugadors, amb Carlos Sánchez a la graderia.

Segons Ignacio Vicente, director de competició de la LNFS, el pagament que el FC Andorra havia fet a la Lliga per la part corresponent al contracte del tècnic Sánchez, no era correcte, ja que es demanava un 3%. Amb tot, el club andorrà va informar que aquest problema «serà solucionat», i el tècnic va dir després del matx que espera ser al pròxim duel.

Mentre això passava, a la pista l'equip va haver de lluitar moltíssim contra l'UPV. Ique va avançar els locals al minut 7 just després que el visitant Héctor fallés davant d'Aitor a boca de canó. Va ser un minut d'infart, perquè al gol d'Ique s'hi va afegir en pocs segons el d'Antoñito (2-0), i el 2-1 d'Ara. En la segona meitat, els visitants van acorralar els andorrans, i quan semblava bo l'empat, sobre la botzina Castilla va veure un espai i va engaltar el 3-2 miraculós.