PUBLICITAT

Freixa i Garcia vencen en la 8a duatló del Casamanya

  • Marc Casal i Maria Fargues són segons, i Xavi Teixidó i Verònica Villar, tercers
R. M. S.
ORDINO

Periodic
El podi masculí i femení, amb el ministre Camp, que va ser 30è ahir. Foto: EL PERIÒDIC

La 8a edició de la duatló Ordino-Casamanya es va quedar a poc de superar el seu rècord de participació. Amb 35 inscrits, en van faltar més de set per millorar, però esportivament la resposta va ser exemplar amb el rendiment del català Joan Freixa (1h 04min 13s) i la valenciana Sara Garcia (1h 26min 15s), que es van imposar en categoria masculina i femenina, respectivament.

En homes, el podi el van completar Marc Casal (1h 08min 12s) i Xavi Teixidó (1h 10min 18s), mentre que en dones la resident Maria Fargues (1h 30min 34s) i Verònica Villar (1h 34min 27s) van ser segona i tercera, respectivament.

La competició va comptar amb la presència de corredors de molt nivell a Andorra, com Marc Vila (4t), Ferran Teixidó (5è), Josep Ito (6è) o Eduard Barceló (6è), i molts esportistes vinculats als esports de muntanya, com els joves Marc Riera o Jaume Planelles. També hi va ser a la prova el ministre de Turisme, Francesc Camp (dorsal 1), que va acabar en 30a posició amb un temps d'1h 40min 10s, o el veterà Baldomer Vallverdú, de 75 anys (1h 48min 27s).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT