PUBLICITAT

L'Andorra es manté invicte tot i el «mal joc»

  • L'equip de Ruiz derrota 2-0 un Torredembarra que va tenir el partit amb pals i un travesser, Ayala a l'hospital i Pujol expulsat
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Pujol va rebre ahir la seva segona expulsió consecutiva a Aixovall Foto: TONY LARA

Justo Ruiz admetia ahir en acabar el partit contra el Torredembarra amb 2-0 a favor i nou punts a la butxaca, invictes a la Lliga en Primera Catalana, que l'equip, «jugant malament, treu els punts». «El joc no és vistós», va declarar el tècnic, «però sabem que si estem seriosos al darrera això al final ens dóna els punts». Dit i fet, el 2-0 sona a miracle si s'analitza el que va passar al camp, perquè el FC Andorra ahir va guanyar un partit que tenia en contra.

Primer, Ayala va haver d'abandonar el camp i marxar en ambulància en rebre un cop al cap i dos punts a l'orella dreta i en perdre el coneixement –commoció cerebral i pèrdua de memòria que de mica en mica recuperarà, segons els metges, tot i passar la nit a l'hospital en observació–; segon, el joc no fluïa enlloc perquè, segons el tècnic, «Pujol no trobava Sebas, Sebas no trobava Toscano» i res no funcionava; i tercer el mateix Pujol, en el minut 67, va marxar als vestidors en veure la segona groga. Aquesta és la segona expulsió del migcampista en tres partits, i les dues a Aixovall. Ruiz va ser clar en aquest sentit: «No pot ser, i a més en faltes innecessàries al mig del camp. És una cosa que hem de corregir perquè Marc és molt important perquè contagia la resta i el necessitem».

Amb aquesta situació, sembla mentida que el Torredembarra no tragués res positiu d'Aixovall, sobretot perquè, a més, va tenir ocasions, un pal i un travesser, i la verticalitat de cara a la porteria. Però va passar que l'Andorra va aprofitar les poques ocasions que va crear. La primera en el 76, de Darío, protestada per suposades mans de l'argentí, que va marcar l'1-0 en finalitzar una gran passada de Mejías, que va sortir al camp per posar oxigen on no hi havia. I la segona en el 92, quan Leo va recuperar una pilota i en carrera va evitar el porter, va fer la centrada rasa i Somoza, que acompanyava la jugada, va sentenciar amb el 2-0. «Som un equip guanyador», va dir Ruiz.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT