PUBLICITAT

Comella: «No ha existit, existeix, ni existirà mai vaga de zel»

  • Els sindicats asseguren que en cap cas donaran suport a un criteri que surti de la legalitat
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cotxes fent cua per passar a la Duana, dimarts passat. Foto: ÀLEX LARA

La vaga de zel de dimarts passat a la Duana hispanoandorrana segueix envoltada de misteri i d'ubiqüitats. El que està clar és que hi va haver cues quilomètriques durant el matí, i que hi va haver vaga de zel per part del Cos Nacional de Policia espanyola. I malgrat que fonts pròximes al Govern van afirmar que el cos andorrà s'hi havia afegit, des de l'oficialitat de l'Executiu–de la mà del ministre portaveu, Jordi Cinca– i des dels sindicats de la policia, se segueix afirmant que en cap cas membres del cos van desenvolupar una acció d'aquestes característiques. El vicepresident del Sindicat de la Policia (SIPA), Joan Comella, va voler ser ahir contundent al respecte: «No ha existit, no existeix ni existirà mai la vaga de zel» impulsada per la policia andorrana.

Comella va mostrar-se indignat amb les especulacions en tot aquest afer i va afirmar que des de la Policia «mai es donarà suport a cap criteri que se surti de la legalitat». Des dels sindicats volen deixar el tema tancat ja que tampoc s'han pres mesures des de l'Executiu per analitzar els fets, segons van assegurar ahir.

El vicepresident del SIPA va exposar que en un punt fronterer poden haver-hi retencions més o menys importants en determinats moments, però que per sobre de tot «la tasca policial és correcte» i no es farà cap acció que afecti al ciutadà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT