PUBLICITAT

El FC Andorra rep un Torredembarra perillós perquè encara no ha sumat

  • Justo Ruiz assumeix que en la Primera Catalana no es pot fer un joc fluït «perquè els rivals no et deixen»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala es llença per rebutjar una pilota, en el primer partit de la lliga disputat al camp d'Aixovall Foto: TONY LARA

En l'entrenament d'ahir a la tarda a Aixovall, just l'últim abans del partit d'avui (16.00h), el FC Andorra va tenir una sessió tranquil·la en què es van fer exercicis de velocitat i l'habitual pràctica de l'estratègia. Amb tota la feina feta durant la setmana, ahir s'havia de mantenir el grup actiu de cara al tercer partit de la temporada en Primera Catalana. El rival serà de la part baixa, un Torredembarra que encara no ha puntuat i que arriba al Principat, per culpa d'això, amb el cartell de «perillós», segons paraules de Justo Ruiz. El tècnic, que assegura que de mica en mica l'equip agafa forma i ritme de joc, admet que el joc fluït del seu equip és més difícil d'aconseguir en aquesta categoria, «perquè els rivals no et deixen jugar».

«Estem fent progressos per arribar al joc que ens agradaria, però és complicat en aquesta Primera Catalana, és difícil agafar el ritme perquè els rivals no et deixen. La idea és millorar una mica». Amb aquesta premissa, el que vol Ruiz és «augmentar una mica en la conservació de la pilota, tenir més possessió, més paciència, tenir menys pèrdues de pilota i evitar el joc tan directe». Avui, de fet, amb el Torredembarra al davant, haurà d'intentar posar en pràctica tot això, perquè els catalans han de venir a buscar un joc més directe que els doni una ocasió per sorprendre els andorrans.

«Serà un partit complicat», va afirmar el tècnic tricolor, «perquè vénen sense puntuar i amb urgències». Els tarragonins han disputat dos duels, els dos amb derrota per idèntic resultat (2-1), mentre que el FC Andorra suma dues victòries, amb el triomf inicial 1-0 contra el Martinenc, i 1-2 a casa de l'Igualada en la segona jornada.

LA PRESÈNCIA D'ILDE LIMA / Per al tècnic, la presència d'Ilde Lima en el seu esquema «no ha variat massa la situació». Segons Ruiz, del primer partit al segon –Lima no va jugar contra el Martinenc, però sí contra l'Igualada, amb dos gols– la defensa «no ha notat gaire canvi perquè contra el Martinenc vam estar molt sòlids al darrera». Amb tot, l'entrenador assumeix que amb Lima al camp la defensa «guanya en presència i en altura, amb Emili i Ilde», i també destaca l'aportació ofensiva del central, sobretot de cap en jugades a pilota aturada. Contra l'Igualada, Ilde Lima va marcar el primer gol de penal, i el segon de rematada de cap.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT