PUBLICITAT

Contra el Força Lleida amb molta càrrega a les cames

  • El River s'enfronta a un equip més fet, a dues setmanes de l'inici de Lliga
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hampl i Safford signan pilotes després d'un entrenament Foto: ÀLEX LARA

Aquesta setmana els jugadors del River Andorra han rebut una bona dosi de càrrega física. Amb això, la previsió és que avui les cames funcionin poc, així que el partit amistós previst contra el Força Lleida per a les 19.00h al pavelló municipal de Torrefarrera, es preveu un patiment.

Amb tot, aquesta és la intenció de la preparació física que dirigeix Miguel Ángel Rodellar. En aquest punt de la pretemporada, a dues setmanes de l'inici de la competició, els jugadors estan rebent un tute intens, que a més aquesta setmana ha estat complert amb una excursió dijous a l'Estany Blau. Per gent de dos metres, no és gens fàcil fer l'isard per sendes andorranes.

La intenció és arribar en un estat òptim a la primera jornada, divendres 5 d'octubre contra el Lobe, a Osca. Avui a la tarda el més normal és patir contra el Força Lleida, un equip una mica més rodat que, a més, ho ha demostrat en aquesta pretemporada guanyant la Lliga Catalana LEB, amb victòries per 79-58 al Prat Joventut i 72-65 al Barça B.

Avui també hi haurà partits amistosos amb equips de LEB Or, com el Ford Burgos-Melilla, el Càceres-Lagun Aro i l'Aguas de Sousas Ourense-Breogán.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT