PUBLICITAT

El PS demana que es regulin els ajuts socials que no es poden percebre per entrar a les sales de bingo

  • El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat tres esmenes al projecte de llei del joc del bingo
  • David Rios ha dit que les esmenes són per "aspectes tècnics" ja que "en general estem d'acord amb la llei"
21092012_bingo1
Foto: ANA
El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat tres esmenes al projecte de llei del joc del bingo. Tal com ha explicat el conseller socialdemòcrata David Rios, una d'elles és per regular l'apartat del text que especifica que les persones que perceben ajuts socioeconòmics no poden entrar a les sales de bingo. Rios explica que 'els ajuts són molt diversos' i que per tant cal un reglament que especifiqui quins són exactament els ajuts que han d'impedir l'entrada a les sales de bingo.
Segons el conseller socialdemòcrata David Rios, les esmenes que han presentat al projecte de llei del joc del bingo són 'aspectes tècnics', ja que 'en general estem d'acord amb la llei', però han volgut incloure alguns detalls. 

La primera esmena és per modificar l'apartat que diu que les persones que rebin ajuts socials no poden entrar a les sales de bingo. Els socialdemòcrates comparteixen aquesta postura, però volen que es regulin específicament quins ajuts han de ser, ja que consideren que n'hi ha de molt diversos. 

Pel que fa a les altres esmenes, una fa referència a l'import dels impostos que s'ha de pagar per les màquines de les sales de bingo, i consisteix a establir que aquest variï en funció de l'IPC. L'altra esmena, segons Rios, és només una correcció del text. 

Projectes de llei de creació de col·legis professionals
Aquest mateix divendres també ha finalitzat el termini de presentació d'esmenes als cinc projectes de llei de creació dels col·legis professionals de farmacèutics, logopedes, economistes, enginyers i geòlegs. 

El grup parlamentari socialdemòcrata i el demòcrata han coincidit a presentar esmenes que ampliïn l'obligació de col·legiar-se a tots aquells que exerceixin la professió, i no només a les persones 'que estiguin treballant, mitjançant un contracte' com s'especificava al text inicial.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT