PUBLICITAT

Acelma renova junta i emprèn dues iniciatives per dinamitzar el teixit comercial i empresarial de la Massana

  • La Massana Fogons és una campanya destinada a promocionar jornades gastronòmiques durant tot el mes d’octubre i La Massana Shopping week end està dissenyada entorn a la tradicional passarel·la de moda massanenca
20092012_acelma 1-1
Acelma va ratificar la seva nova junta directiva aquest dilluns 17 de setembre. Foto: ACELMA
L'Associació de comerciants i empresaris de La Massana -Acelma- va celebrar aquest dilluns 17 de setembre, una reunió amb els seus afiliats per ratificar la nova junta directiva escollida en la darrera Assemblea General i que ha quedat encapçalada en la presidència per Laura Font. La nova junta ha previst portar a terme dues iniciatives el pròxim mes d'octubre: La Massana Fogons i La Massana Shopping week end.
La Massana Fogons és una campanya destinada a promocionar jornades gastronòmiques durant tot el mes d’octubre, amb menús especials que incorporen els bolets com a protagonista principal, i en la qual hi participaran més d’una desena de restaurants de diferents poblacions de la parròquia.

La Massana Shopping week end és una campanya promocional dissenyada entorn a la tradicional passarel·la de moda massanenca (s’han realitzat 8 edicions) amb el desig ferm d’impulsar els diferents sectors comercials que conviuen a la parròquia.

Així ho ha anunciat aquest dijous la nova junta de l'Acelma que des de la darrera Assemblea general està encapçalada per Laura Font a la presidència, Josep Amria Garrallà com a vicepresident, Gemma Centelels de secretària i  Farida Bounif com a tresorera.

Segosn un comunicat fet públic, 'la nova junta ha pres el compromís d’impulsar l’entitat intentant fer d’ella una plataforma més àmplia i ferma, per la qual cosa es realitzaran accions de màrqueting directe dirigides a tots els comerços i empreses de la Massana per tal de captar l’interès de nous afiliats i d’aquesta manera potenciar l’associacionisme'

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT