PUBLICITAT

«Decepció» al Govern per les dimissions a la direcció policial

C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gutiérrez Foto: EL PERIÒDIC

El ministre portaveu, Jordi Cinca, va valorar ahir les recents dimissions dels dos directors adjunts del cos de la Policia, Frederic Gutiérrez i Teresa Ferreira. Cinca va assegurar que la seva dimissió irrevocable ha causat una «profunda decepció» al Govern, tenint en compte que des del primer moment de la legislatura se'ls va fer «confiança», tot i que en el cas de Gutiérrez va ser designat al càrrec quan el Govern tenia color socialdemòcrata. Pel que fa a Ferreira, va ser ascendida per l'exministre d'Interior, Marc Vila.

El ministre portaveu va recordar que es tracta d'un càrrec «transcendent» i va exposar que aquest fet ha d'estar «damunt d'altres consideracions», entre elles les negociacions per al complement de jubilació dels funcionaris. En el cas de l'actual director, Jordi Lluís, des del Govern no es té cap constància que tingui intenció de seguir els passos dels seus companys i jubilar-se, va assegurar Cinca.

El que s'ha demanat als ja exdirectors adjunts és que assumeixin les seves responsabilitats fins que el Govern trobi una alternativa, una petició que no portarà cap problema, va assegurar el ministre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT