PUBLICITAT

La Cursa Popular d'Anyós vol més solidaritat i menys estrelles

  • Ja són 250 els inscrits per a la prova de diumenge, i s'espera arribar al voltant dels 400
R. M. S.
ANYÓS

Periodic
Els corredors de l'any passat, només prendre la sortida. Foto: TONY LARA

No es pagarà perquè vingui un Martín Fiz o una estrella mediàtica i atlètica semblant, perquè el que es busca és disposar els diners que hi ha en benefici de les ONGs que es vinculen a la Cursa Popular d'Anyós que organitza el seu centre esportiu el pròxim diumenge 23 de setembre. La cita serà a les 10.00h del matí, amb sortida des de la Serra de l'Honor, com és habitual, i arribada després de 10km a AnyósPark.

Hi haurà dues curses, la de 10km i la de 4km, més popular. Amb tot, ja hi ha 250 inscrits, dels quals la gran majoria correran la prova llarga. la curta està destinada a les famílies i esportistes de distàncies més curtes, i a més hi haurà una prova per nens i nenes a la pista de tennis coberta de l'AnyósPark, amb preu d'un euro per nen, destinat íntegre a Unicef.

A més d'Unicef, els beneficiaris també seran Creu Roja i Càritas Andorra, que rebrà menjar dels participants, als quals se'ls anima a portar arròs, pasta, cereals o qualsevol aliment que no caduqui.

Així mateix, l'AnyósPark ha preparat música en directe en la sortida i durant el recorregut, així com massatge per als corredors al acabar, servei de dutxes al complex i també piscina oberta a tothom. A més, hi haurà bus des del complex fins la sortida, i després fins la Massana per si algú deixa el cotxe allà. També hi haurà servei de guarderia gratuït.

INSCRIPCIONS / Les inscripcions s'han de fer a través del web www.cursapopular.com per 10 euros –l'any passat el cost era de 18 euros–, i l'organització va anunciar ahir que no s'admetran inscripcions el mateix dia de la cursa pel matí. La recollida de dorsal s'aconsella que es faci durant el dia anterior, això és dissabte, per evitar aglomeracions abans de la cursa, i s'avisa que la sortida serà puntual a les 10.00h, per motius de mantenir el trànsit tallat el menys temps possible. Es demana, a més, que els participants corrin amb la samarreta turquesa que es regalarà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT