PUBLICITAT

Crèdit i Strategos fan un seminari sobre els nous impostos

  • La formació se centrarà en la gestió impositiva de les empreses
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Crèdit Andorrà i la consultora Strategos Business Bureau han organitzat un seminari sobre els nous impostos directes a Andorra, per analitzar-los i explicar-los des d'una visió pràctica. La primera sessió tindrà lloc el 19 de setembre, i se'n faran dues sessions més, el 20 i el 21 de setembre. L'horari serà de 9.30 a 13.30 hores i es durà a terme a l'edifici Crèdit Centre d'Andorra la Vella. El seminari estarà impartit per Joan Oliver, assessor fiscal, soci de la consultora Strategos Business Bureau, i comptarà amb la participació de Rafael Casado, soci de fiscalitat de la consultora Montero Aramburu Abogados i professor a la universitat Pablo de Olavide de Sevilla.

Es tracta d'un seminari centrat en la gestió impositiva de les empreses i enfocat des d'una visió pragmàtica. S'ha organitzat coincidint que aquest mes de setembre s'ha de fer el primer pagament a compte de les noves figures impositives: impost sobre societats, impost sobre la renda de les activitats econòmiques i impost sobre la renda dels no residents fiscals. Està adreçat a empresaris, directors financers i professionals del món de la comptabilitat del país, i té com a objectiu donar una visió àmplia i sobretot efectiva de l'aplicació dels nous impostos directes a Andorra.

La jornada es dividirà en dues parts, una de teòrica en què es repassaran els aspectes més rellevants de cadascuna de les lleis, i una de pràctica en què s'analitzarà l'aplicació de cada llei a partir dels seus reglaments respectius.

Per assistir gratuïtament a aquest seminari, les persones interessades han d'inscriure's al telèfon +376 88 88 80. Les places per a les sessions dels dies 19 i 20 de setembre ja estan completes. El seminari forma part del conjunt d'activitats que duu a terme Crèdit Andorrà de suport al teixit empresarial, emmarcades en la seva política activa de responsabilitat social que vetlla pel progrés econòmic i social i per la sostenibilitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT