PUBLICITAT

Ingressa de nou a la presó el jove acusat d'intent d'atropellament

  • Els magistrats deneguen la substitució de la pena de presó per l'expulsió a un pres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La porta del centre penitenciari. Foto: TONY LARA

El jove condemnat per intentar atropellar-ne altres tres després d'una baralla va ingressar ahir novament al centre penitenciari de la Comella, després que el Tribunal Superior decidís desestimar el seu recurs d'apel·lació contra la sentència del Tribunal de Corts. El jove, doncs, va perdre el règim de semillibertat del que gaudia i haurà de complir la pena de cinc anys de presó, tres dels quals ferms. De tota manera, descomptant el complert preventivament, l'home passarà ara uns 900 dies a la presó.

Els fets van passar el setembre de l'any passat, a la sortida d'un local d'oci nocturn. Després de discutir-se amb un altre jove, el processat va anar a casa seva i va agafar dos ganivets, per després anar a trobar-lo novament. El va localitzar, amb altres dos, quan circulava amb el seu vehicle, i segons consta a la sentència del Tribunal de Corts, l'acusat va dirigir-s'hi a «gran velocitat» amb el seu automòbil, «amb ànim de matar-los». Després va baixar de la furgoneta perseguint-los amb els ganivets i cridant-los que els mataria.

Per tot plegat, el jove va ser condemnat per tres delictes d'homicidi en grau de temptativa i altres tres d'amenaces. A part de la pena de presó, i de la prohibició d'entrar en contacte amb les víctimes, al jove també se li va retirar el permís de conduir per 18 mesos, per haver agafat el cotxe sota els efectes de l'alcohol.

CLONACIÓ DE TARGETES / D'altra banda, el Tribunal Superior també va denegar la permuta de la pena de presó per l'expulsió del país a un dels processats en un cas de clonació de targetes. Segons la sentència del Tribunal de Corts, aquest, juntament amb altres dos processats, van utilitzar diverses targetes falses en múltiples establiments del país. Havent vist les diferents proves, va trobar-los culpables dels delictes de posada en circulació de moneda inautèntica i de formar part d'una associació il·lícita. Les penes imposades són d'entre cinc i quatre anys de presó i multes d'entre 20.000 i 10.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT