PUBLICITAT

Comencen els actes dels 30 anys de l'Escola Andorrana

  • Els alumnes bufen les espelmes i llegeixen una tirallonga
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

De manera simultània, ahir a les deu del matí, als centres de l'escola andorrana, va arrencar la celebració del trentè aniversari de l'escola. L'acte va consistir en la interpretació de l'aniversari feliç en les quatre llengües de l'escola (català, francès, anglès i castellà), la lectura d'una tirallonga i la bufada d'espelmes.

La tirallonga, elaborada per la mateixa escola, va ser llegida per quatre alumnes i representants dels diversos col·lectius laborals dels centres. El text juga amb els trenta números de l'aniversari amb símils i metàfores.

Posteriorment els infants van apagar un total de trenta espelmes. Aquest acte va servir per donar el tret de sortida al programa d'actes que l'Escola ha preparat, programa que s'anirà desgranant en les pròximes setmanes, per celebrar aquest aniversari. Els actes estan encapçalats amb el lema Fa 15 anys que tinc 15 anys i el logotip corresponent, dissenyat per l'exalumna Irene Clua i que juga amb les peces usades a les aules de psicomotricitat de l'escola. El lema s'explica pel fet que fa 15 anys que es va graduar la primera promoció de batxillerat, període que a més és el que passa un alumne a l'escola entre maternal i batxillerat.

La voluntat del Ministeri d'Educació és que aquesta commemoració sigui un espai de trobada i, al mateix temps, un reconeixement a la trajectòria del sistema educatiu andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT