PUBLICITAT

L’ENA ofereix ‘S de Shakespeare’ de la companyia Carbassó, a Les Fontetes


  • La representació està programada per al proper dijous 27 de setembre
  • El muntatge està dirigit per Joan Hernández i es va estrenar el 2011
17092012_carbasso2
Imatge d'arxiu de l'estrena de l'obra. Foto: ANA
L'Escena Nacional d'Andorra (ENA) ha programat per al proper dijous 27 de setembre la representació de l'obra de teatre S de Shakespeare, de la companyia Carbassó, al Teatre de Les Fontetes de la Massana. Es tracta d’un espectacle teatral de creació que permet explorar i qüestionar alguns aspectes de la condició humana. L'honor, l'enveja, l'avarícia i la passió apareixen com a eixos fonamentals d'aquesta peça teatral. El muntatge està dirigit per Joan Hernández i es va estrenar el 2011.
L'obra és un recull de textos a partir d’escenes de sis de les més conegudes obres de William Shakespeare: el Somni d'una nit d'estiu, Macbeth, Titus Andrònicus, Romeu i Julieta, Hamlet i L'amansiment de la fera. Aquestes obres són el punt de partida per endinsar-se en un món diferent de les passions i aspiracions humanes, amb un cert atreviment i un clar esperit modern i, fins i tot, trencador. Tot això, sense perdre el respecte al geni creatiu i el verb engrescador de Shakespeare.

Les entrades es posen a la venda avui 17 de setembre a un preu de 6 euros a l'Oficina de Turisme de la Massana i a l'Oficina Nacional de Turisme d’Andorra la Vella.

Carbassó és una companyia laurediana constituïda l’any 2010, tot i que des del 2006 ja duien a terme representacions teatrals com a grup amateur (dins de la Companyia És Grata). L'Escena Nacional d'Andorra (ENA) és entitat dedicada a potenciar les arts escèniques que formen el Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT