PUBLICITAT

Andorra la Vella demana connectar l’heliport amb l’aeroport d’Alguaire i l’estació de l’AVE de Lleida

  • Altres propostes sorgides durant la trobada han estat la signatura d’un conveni per participar en fires que es realitzin en un o altre territori, la creació d’una comissió per a la captació de congressos i la promoció turística amb productes de gastronomia o natura
17092012_minguez estany
La regidora d'Economia, Hisenda i Tecnologies de Lleida, Montse Mínguez; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el conseller de Serveis Públics i Urbanisme, Eron Estany, durant la presentació de les conclusions de la cimera bilateral. Foto: ANA / M.C.
La capital del Principat ha demanat aquest dilluns en la primera cimera bilateral amb Lleida la millora de les comunicacions entre ambdós territoris, especialment per aire. Aquesta proposta passaria, segons ha indicat el conseller de Serveis Públics i Urbanisme d’Andorra la Vella, Eron Estany, per comunicar l’heliport projectat al país amb l’aeroport de Lleida- Alguaire i l’estació d’alta velocitat de Lleida- Pirineus, per facilitar l’accés dels visitants al Pirineu. Altres propostes sorgides durant la trobada han estat la signatura d’un conveni per participar en fires que es realitzin en un o altre territori, la creació d’una comissió per a la captació de congressos, la promoció turística amb productes de gastronomia o natura i l’intercanvi de propostes i esdeveniments culturals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT