PUBLICITAT

El madrileny Flández s'imposa en el novedós 41è ral·li d'Andorra

  • El guanyador ja s'havia posat líder en acabar la primera jornada i ahir va mantenir-se
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El Ferrari 308 GTS de J. M. López, ahir al matí en el tram cronometrat al Coll d'Ordino. Foto: ÀLEX LARA

Els pilots de Pozuelo de Alarcón (Madrid) i grans especialistes de la regularitat, Jesús i Álvaro Flández (pare i fill), als comandaments d'un Lancia Fulvia HF Montecarlo Coupé 1.3 de l'Escuderia Granada 49.9, es van proclamar vencedors absoluts del 41è Ral.i d'Andorra, la prova que al 2012 ha optat per una reformulació total del recorregut.

Obert únicament a Regularitat Sport per a vehicles clàssics i GT, però reunint totes les característiques d'un ral.li de velocitat en realitzar-se les dues jornades amb les rutes tancades al trànsit, en l'itinerari s'incloïen 11 trams de carretera –entre els quals una espectacular nocturna a la Comella– més un en el Grandvalira Circuit que va tancat la prova. En total, 117,35 quilòmetres, 68,10 en la primera etapa de dissabte i 58,13 en la segona, disputada ahir.

La primera jornada va acabar amb Flández ja primer, tot i que seguit de ben a prop per Gummà, Giralt, Cabaní i Carrancà.

Cap d'ells, però, va ser capaç en la segona jornada de destronar el líder, que va arribar a la meta amb un clar avantatge de gairebé quinze punts sobre el segon, Giralt, i de més de 23 sobre el tercer, Fernández.

Els guanyadors per categories van ser Felip Rigat en la 1, Flández –el campió–en la 2, Josep Carrancà en la 3, Sergi Giralt en la 4, Sime Ribes en la 5 i Stéphane Gisbert en la categoria GT. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT