Ildefons Lima lidera l'Andorra en la remuntada a Igualada (1-2)

IGUALADA

Eel FC Andorra està sorprenent en inici de la Lliga en la Primera Divisió Catalana. Després de la victòria contra el Martinenc (1-0) en el debut fa dues setmanes, ahir el conjunt que dirigeix Justo Ruíz va sorprendre amb un altre triomf al camp de l'Igualada. Es tracta d'un cop de confiança per als tricolors, que si havia dubtes sobre si podria sobreviure en aquesta categoria, els ha esborrat de la millor manera possible.

Ildefons Lima, amb dos gols, va liderar la remuntada d'un Andorra que al minut 2 es va trobar amb un 1-0 en contra a la sortida d'una falta lateral. Però dos minuts més el capità de la selecció va marcar de penal després d'una mà clara dins de l'àrea per interceptar una centrada de Sebas des de la dreta. Al quart d'hora el petit dels Lima va fer el segon en rematar de cap una falta treta per Ludo. Fins el final va ser primordial la solidesa defensiva dels tricolors, que no van podíen haver tornat a marcar a la contra.