PUBLICITAT

L'Encamp supera el Madriu amb més dificultats de les previstes (3-2)

  • El campió de la Lliga i el Canut ?la Copa? de futbol sala suma tres títols al 2012
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cabinho celebra el 3-1 amb el porter Monty i el capità Raventós, ahir. Foto: SÍLVIA CASALS / FAF

Si en futbol no hi havia un clar favorit, en futbol sala l'Encamp era el ferm candidat per adjudicar-se la Supercopa d'Andorra, després d'haver conquerit la campanya passada la Lliga i el Memorial Canut (la Copa). L'equip que dirigeix l'entrenador i jugador Moisés no va trair als pronòstics i va aconseguir el triplet en aquest 2012, però amb moltes més dificultats de les previstes.

Amb jugadors de la talla de Raventós, Johny, el propi Moisés o el recent fitxatge Cabinho el conjunt encampadà va tenir més del 80% de la possessió de la pilota davant un Madriu que per una vegada va donar l'esquena al seu estil de joc, també de pressió i toc, per passar a tancar-se a la seva àrea i buscar els contraatacs quan ho veia clar –que no sempre– conscient de què sent fidels a la seva filosofia i jugar de tu a tu tenia totes les de perdre. El conjunt ordinenc, però, va treure petroli dels seus atacs i va acabar perdent per un ajustat 3-2.

De fet s'havia avançat al minut 6 amb un gol de Blázquez tot i que havia estat l'Encamp qui havia avisat –i qui continuaria avisant– amb més perill en els primers 5 minuts. Johny al 9 i Moisés al límit del descans van capgirar el marcador abans de la pausa. Cabinho va fer el 3-1 al 36 i ràpidament Garcia va fer el 3-2 però l'Encamp no va permetre més ensurts i va acabar aixecant el títol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT