PUBLICITAT

DDS Madriu i FC Encamp una altra vegada la final de la Supercopa

  • Superen en les semifinals el Casa de Portugal i Sacalma Blues, respectivament
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El DDS Madriu i el FC Encamp tornaran a jugar, com la temporada passada, la final de la Supercopa d'Andorra. Ni el canvi de format, que ha passat de disputar-lo el campió de Lliga contra el de Copa a entrar també els sotscampions de les dues competicions, ha pogut amb l'hegemonia dels dos grans dominadors del futbol sala nacional en els darrers anys, que van resolder els seus enfrontaments amb golejades.

El conjunt encampadà, que ho va guanyar tot el curs passat, és el defensor del títol gràcies a la victòria en la segona semifinal d'ahir al Poliesportiu d'Andorra davant el Sacalma Blues (1-6). Raventós i Cabinho ja havien encarrilat el triomf en els primers cinc minuts per al favorit al títol, que en cap moment va veure perillar el resultat favorable. Adlane Lounes va retallar diferències a l'11 però abans del descans Moisés va recuperar diferències i en la segon part, amb dos gols més de Moisés i un de Cabinho van segellar la classificació per a la final, avui a les 12.00 hores i de nou al Poliesportiu.

Abans, en la primera semifinal, el DDS Madriu tampoc no havia tingut problemes per desfer-se del Casa de Portugal per un clar 5-1. Sergio, Gregorio Ramírez, Sebastian Céspedes, Miguel Blázquez i Oscar Afonso Da Cunha van ser els golejadors del sotscampió de Lliga mentre que Felipe Barros va ser el golejador del tercer classificat, en un altre partit de clar domini dels ordinencs, de principi a fi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT