PUBLICITAT

Dos homes resulten ferits greus en un accident de trànsit a Arcalís

  • El turisme s'ha precipitat per un barranc per causes que de moment es desconeixen
EL PERIÒDIC
ORDINO


15092012-accident2222
El serveis d'emergència rescaten un dels ferits del vehicle sinistrat. Foto: ÀLEX LARA
Dos homes han resultat ferits greus aquest dissabte al migdia després de patir un accident de trànsit a la zona d'Arcalís, a Ordino. Tots dos han patit un traumatisme cranioencefàlic sever, segons ha informat el cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on han estat atesos. El conductor, un home espanyol d'origen rus resident a Barcelona ha estat traslladat a un altre centre d'aquesta localitat mentre que l'acompanyant, de nacionalitat espanyola, espera poder ser desplaçat en les properes hores.
Pels volts de les 12.45 hores d'aquest dissabte s'ha produït un accident de trànsit a la zona de la Coma d'Arcalís que ha causat ferides greus a dues persones. Ambdues viatjaven en un turisme quan, per causes que de moment es desconeixen, han sortit de la via i s'han precipitat per un barranc. 

Els ferits han estat traslladats en helicòpter fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on han estat atesos dels respectius traumatismes cranioencefàlics servers que han patit, segons ha informat el cap de guàrdia del centre. 

El conductor del turisme, un home d'origen rus i nacionalitat espanyola de 25 anys ha estat traslladat a un hospital de Barcelona- ciutat d'on prové- i l'acompanyant, català d'uns 26 anys, espera poder ser transferit en les properes hores, ha apuntat el cap de guàrdia en declaracions a l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT