PUBLICITAT

La Policia alerta de furts de mòbils d'alta gamma

  • Els lladres substitueixen l'original per una maqueta distraient el dependent
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: SFP

La Policia va alertar ahir que darrerament s'han detectat diversos furts de mòbils d'alta gamma en establiments d'Andorra la Vella, utilitzant la substitució de l'original per una maqueta.

El Cos de Policia va explicar que els autors, provinents de països de l'Europa de l'Est, actuen com a suposats clients interessats per algun telèfon mòbil d'alta gamma i preu elevat, que l'empleat de l'establiment els mostra. En un moment de les gestions, l'autor es guarda l'aparell original i el canvia per una maqueta de telèfon idèntica, donant-li aquesta a l'empleat que no s'adona del canvi, i marxant posteriorment de la botiga amb la mercaderia.

Aquesta maqueta lliurada pels lladres no és cap telèfon real, sinó que es tracta d'una carcassa exterior amb un contrapès metàl·lic a l'interior, per simular el mateix pes que l'aparell original i evitar les sospites del comerciant. Els autors han actuat en establiments ubicats a Andorra la Vella i les víctimes han cursat les corresponents denúncies.

Per tot plegat, la Policia aconsella als comerciants que estiguin alerta quan mostrin aquest tipus de mercaderia als clients, per evitar sostraccions, i en cas de detectar o ser víctima de fets similars, es demana que els ho comuniquin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT