PUBLICITAT

El Consell celebra el Dia de la Democràcia a la ràdio

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El vestíbul del Consell General, convertit en estudi de ràdio, ahir. Foto: ÀLEX LARA

El Consell General va celebrar ahir el Dia Internacional de la Democràcia, una jornada amb la que la Unió Interparlamentària (UIP) vol promocionar el paper dels parlaments i els valors de la demòcracia. I ho va fer a través d'un programa de ràdio: IK+, dins L'Hora L de Cadena SER.

El programa IK+ és fet per joves, sota la direcció d'Ester Pons, en el qual els propis joves escullen les temàtiques a tractar. El programa va ser premiat per Unicef el curs passat, i ahir van ser els mateixos joves els que van fer les entrevistes al síndic general, Vicenç Mateu, als consellers Jaume Bartumeu i Sílvia Riva, i a representants d'entitats de la societat civil.

Els joves de l'IK+ van fer una enquesta a una trentena de nois i noies i van constatar que la majoria estan molt poc informats en qüestions polítiques. Entrant en el funcionament del Consell General, van lamentar que a les sessions no hi hagi un veritable debat d'idees i que cada grup es tanqui en posicions preconcebudes.

El vestíbul, a més d'acollir un estudi de ràdio, es va omplir amb alumnes de segona ensenyança, que van veure i escoltar com a públic com es feia el programa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT