PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa 1.810 paquets de tabac

  • Un dels infractors tenia prohibida l'entrada a l'espai Schengen
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
El tabac amagat en el doble fons fet als baixos del Fiat Multipla. Foto: GUÀRDIA CIVILC

La Guàrdia Civil va decomissar un total de 1.810 paquets de tabac de contraban, valorats en més de 7.400 euros, en dues operacions efectuades el passat dimecres.

El primer decomís es va produir al quilòmetre 265 de la N-260, al terme municipal de Soriguera (Pallars Sobirà), quan els agents van trobar 560 paquets de tabac ros de diverses marques amagats al maleter d'un Ford Focus, conduït per J.L.P., de 63 anys, nacionalitat francesa i veí de Tarbes (França). La mercaderia està valorada en 2.520 euros.

El segon decomís es va produir el mateix dimecres a les sis de la tarda a la duana de la Farga de Moles durant la inspecció a un Fiat Multipla amb matrícula francesa. Els agents van trobar 1.250 paquets de tabac ros de contraban amagats en un doble fons que ocupava tots els baixos del vehicle. El conductor va ser identificat com a L.A., de 31 anys, nacionalitat francesa, i veí Pamiers (França). La mercaderia està valorada en 4.937 euros. La Guàrdia Civil va informar que L.A., tenia prohibida l'entrada a territori Schengen, motiu pel qual va ser lliurat a la Policia Nacional de servei a la duana.

Els agents van aixecar les corresponents actes per infracció a la Llei de contraban, que juntament amb el tabac i els vehicles, van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT