PUBLICITAT

Disciplina accepta l'Ordino com a nou equip de la Lliga

  • El club d'Urrea havia fet recurs després del no dels clubs per votació
I. MOURE
BARCELONA

Periodic
Urrea amb la samarreta de l'Ordino, al 2008 quan va fundar el club. Foto: EL PERIÒDIC

El Comitè de Competició i Disciplina de la Federació Andorrana de Futbol va anunciar ahir la decisió d'acceptar el FC Ordino com a nou club de la Segona Divisió, segons va comunicar a tots els clubs de la Lliga Nacional.

D'aquesta manera l'ens federatiu desdiu la votació dels clubs en l'assemblea general del passat 24 d'agost, en la qual es va votar per admetre l'Ordino, va haver-hi un empat i posteriorment, per primera vegada en la història d'Andorra, es tornés a fer la votació en la qual es va denegar el seu ingrés en la competició domèstica de la campanya 2012-2013.

La decisió no és encara definitiva, ja que ara qualsevol dels clubs té un temps prudencial per tornar a recórrer aquesta decisió, tot i que hauria de ser pública –en cap cas secreta. El Comitè de Competició i Disciplina, però, tornaria a ser l'encarregat de reestudiar un cas que ja ha analitzat i que veient que es tracta d'un club solvent, amb els comptes sanejats i amb una base de més de 150 jugadors que garanteixen la continuïtat del club a llarg termini, ha decidit ignorar les votacions fetes fa tres setmanes pels clubs.

L'Ordino ha rebut la notícia amb una enorme alegria i amb el sentiment de què s'ha fet justícia amb un club del país que té tot el dret a jugar la lliga nacional. L'Ordino entra per tant en la Segona Divisió, en la qual hi ha l'Extremenya, Ranger's, Casa Benfica, Atlètic d'Escaldes, la Massana i els filials de Pidasa, Escale, Lusitans, Principat i Encamp.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT