PUBLICITAT

Les obres andorranes del MNAC podrien viatjar al Principat per ser exposades

  • El ministre de Cultura, Albert Esteve, ha afirmat que farà "tot el possible perquè el màxim nombre de peces vinguin a Andorra i les puguem exposar"
  • Per dificultats de conservació no ho podrien fer l'absis de Sant Miquel d'Engolasters i l'absidiola de Sant Esteve
12092012_confe2
Un moment de la conferència sobre el patrimoni andorrà al MNAC, aquest dimecres a la tarda, a l'edifici Crèdit Centre. Foto: ANA / M.C.
Algunes de les obres provinents d'Andorra que es conserven al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) podrien ser traslladades al Principat perquè els ciutadans del país les poguessin visitar. Per dificultats de conservació no ho podrien fer l'absis de Sant Miquel d'Engolasters i l'absidiola de Sant Esteve, però altres peces de pintures murals i fragments conservats en pla sí que podrien viatjar, ha reconegut la cap d'àrea de Restauració i Conservació Preventiva del MNAC, Mireia Mestre. Per la seva part, el ministre de Cultura, Albert Esteve. que també ha assistit a la primera conferència de les Jornades europees de patrimoni ha afirmat que farà 'tot el possible perquè el màxim nombre de peces vinguin a Andorra i les puguem exposar'. La conferència s'ha dut a terme a l'Edifici Crèdit Centre, a Andorra la Vella.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT