PUBLICITAT

Joan Canal, Natàlia Revert i Zoe, noves incorporacions a l'Escola d'Art de les Valls del Nord

  • Les conselleres de Cultura de la Massana i Ordino, Jael Pozo i Gemma Ribael, han destacat que el fet que els professors siguin artistes en actiu permet oferir una programació "moderna i atractiva"
12092012_jael gemma rosa
Les conselleres de Cultura de la Massana i Ordino, Jael Pozo i Gemma Riba, amb la directora de l'escola d'art de les Valls del Nord, Rosa Mujal, durant la presentació de les novetats del curs. Foto: ANA / M.C.
El nou curs de l'Escola d'Art de les Valls del Nord s'inicia amb tres noves incorporacions: l'escultor Joan Canal, que impartirà tècniques escultòriques i bricolatge creatiu; la pintora Eva Martínez coneguda com a Zoe, que dirigirà els tallers de tina i de bricolatge i, per últim, Natàlia Revert de Natart, que s'encarregarà de les sessions de joieria. A més, el dibuixant i il·lustrador Martin Blanco tornarà a l'escola per dirigir el taller de nu i la directora del centre, Rosa Mujal, seguirà amb les classes de dibuix, pintura i plàstica. Precisament el fet que els professors siguin artistes en actiu és una de les característiques que han destacat les conselleres de Cultura de la Massana i Ordino, Jael Pozo i Gemma Riba, i que permet oferir una programació 'moderna i atractiva'.
D'octubre a maig tornen les activitats a l'Escola d'Art de les Valls del Nord, que aquest curs 2012-2013 comptarà amb diversos 'fitxatges estrella', com ha apuntat la consellera de Cultura de la Massana, Jael Pozo. Així, l'escultor Joan Canals i les artistes Eva Martínez (Zoe) i Natàlia Revert s'incorporen al cos docent que ja compta amb la directora del centre Rosa Mujal i el dibuixant i il·lustrador Martin Blanco, que havia fet alguna substitució l'any passat. 

Dins de la gran varietat de propostes que pretenen arribar a tots els públics, enguany, la temàtica que s'abordarà a les classes de les escoles d'Ordino i la Massana durant l'any és 'la paraula i l'art', com ha informat Mujal. 

El primer cap de setmana d'octubre es farà la sortida a Saint Cirq Lapopie, un poblet surrealista dels favorits d'André Breton. També a l'octubre es realitzarà el taller Pinta la teva tina amb la pintora Zoe. Al novembre s'ha programat el taller de nu amb Martin Blanco, una activitat que, si funciona, es repetirà cada mes, ha reconegut Pozo. 

El mes de desembre s'iniciarà amb el taller de bijuteria amb feltre, coincidint amb el mercat de Nadal de la Massana, a càrrec de Natàlia de Natart i també tindran lloc l'exposició de treballs de l'escola i el taller gratuït El teu desig dins d'una ampolla, que s'emmarca en les jornades de portes obertes del centre.

Al febrer, l'escultor Joan Canal ensenyarà com emmarcar una obra amb bastidor i al març, Natàlia Revert oferirà el taller de bijuteria amb argila, alumini i coure. Per últim, al maig, tancarà els tallers la sessió de collage amb Zoe. 

Es tracta, com ha destacat la responsable del centre, d'activitats 'molt personalitzades' en les quals des de fa dos anys s'intenta mantenir el preu en 63 euros de matrícula i 45 euros de mensualitat per als adults i 47,50 euros de matrícula i 35 de mensualitat per als infants. Una modalitat de tarifes tipus 'forfets', com ha explicat Jael Pozo, que permet als alumnes gaudir de tots els tallers a totes hores. Amb tot, però, de cara al 2013 ha reconegut que hi haurà un lleuger increment d'acord amb la pujada de l'IPC.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT