PUBLICITAT

El batto-jutso i el kobudo, els nous atractius

  • Els preus es mantindran aquest curs, adaptant-se a la situació econòmica actual
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El curs de les activitats esportives de Sant Julià de Lòria comença el proper 17 de setembre, i ho fa amb algunes novetats. A banda de les de més èxit que es repeteixen cada any, com el futbol, la natació, la gimnàstica i altres, aquest any s'ofereixen dues noves arts marcials, el batto-jutso i el kobudo, i cursos d'iniciació al ball. La cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil, es va mostrar ahir satisfeta per l'èxit que té el centre esportiu de la parròquia, i és que habitualment en fan ús unes 2.000 persones al mes.

Les activitats esportives de Sant Julià de Lòria s'amplien aquest curs amb l'oferta de dues noves arts marcials i cursos de ball. Tal com va explicar el conseller d'Esports de la parròquia, Oliver Alís, les noves arts marcials són el batto-jutso i el kobudo, proposades per un ciutadà de la parròquia que les practica des de fa anys i serà el professor. Aquestes arts marcials són les més «espectaculars» segons el conseller, ja que són les que es practiquen amb armes i instruments de defensa, i les que se solen veure en les pel·lícules, i per això s'espera que tinguin una bona acollida. El preu serà de 25 euros mensuals per al kobudo i de 45 per al batto-jutso. Pel que fa als cursos de ball, solen ser activitats amb molta participació, i en aquesta ocasió s'oferirà iniciació a la salsa i als balls de saló.

Els preus de totes les activitats es mantenen iguals que l'any passat, ja que tal com explica Ibars, es volen adaptar a la situació econòmica actual i permetre que tothom faci esport.

Actualment hi ha unes 2.000 persones que participen en les activitats esportives, de les quals, unes 900 són abonats del centre esportiu, i unes 650 participen en programes esportius o classes dirigides. Tot i que és una bona xifra, la intenció és incrementar la participació, va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT