PUBLICITAT

Detecten estafes telefòniques a hotels i restaurants utilitzant el nom de FEDA

  • Forces Elèctriques d'Andorra ha volgut deixar clar que no s'ha contractat cap empresa que pugui reclamar en el nom de la parapública el pagament de cap concepte
11092012_feda recurs2
Foto: ARXIU ANA
Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA) ha alertat a través d'un comunicat de la detecció de diversos intents d'estafes a través de trucades telefòniques i utilitzant el nom de FEDA. Així, la parapública ha explicat que diversos establiments han rebut trucades des d'un número de telèfon espanyol on se'ls informa que són una empresa subcontractada per FEDA i que han de pagar de manera immediata unes obres que han efectuat als seus comptadors. FEDA alerta que no té res a veure amb aquestes trucades i avisa als propietaris dels establiments que no facin cap tipus de pagament.
FEDA ha detectat diversos casos d'intents d'estafa a hotels i restaurants a través de trucades telefòniques i per això ha volgut deixar clar mitjançant un comunicat que no s'ha contractat cap empresa que pugui reclamar en el nom de la parapública el pagament de cap concepte. En cas d'haver rebut alguna trucada d'aquestes característiques, FEDA recomana trucar al telèfon de la parapública 73 91 00 on se'ls podrà informar durant les 24 hores del dia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT