PUBLICITAT

Uns mestres acaben amb el cotxe al dipòsit per no pagar pàrquing

  • Aparquen incorrectament per protestar per un nou estacionament de pagament
L. G.
LA MASSANA

Periodic
La grua es porta un cotxe de l'escola de la Massana, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'inici de curs a la Massana va tenir el potser únic incident destacable de la jornada al país. Un grup de professors van decidir aparcar a un carrer d'accés a l'escola com a protesta per no voler pagar per l'us d'un pàrquing on abans no es pagava. Al final, van acabar amb el seu cotxe al dipòsit.

La polèmica es remunta al curs passat. Els professors estacionaven els seus vehicles a un pàrquing proper, propietat d'un privat. Fa un any, aquest va voler posar barreres i cobrar per deixar el cotxe allà. Tal i com va confirmar el cònsol major massanenc, David Baró, es va negociar que les barreres no s'instal·lessin al febrer, com estava previst, per deixar marge als professors per negociar preus per deixar el cotxe allà. Aquests ronden, segons Baró, un euro per dia d'us.

Però alguns professors es van negar i van deixar el seu cotxe en aquest carrer on s'indica que no es pot ni tan sols parar. Aquest accés es canvia per un únic sentit a les hores de deixar i recollir els nens per facilitar als pares que acompanyin als fills. «S'ha fet sempre així i no canviarà», va dir Baró.

La policia va entrar al col·legi per avisar que no es podia deixar el cotxe allà, tal i com va explicar Baró, però davant la seva negativa –portaven al cotxe adhesius dient que no volien pagar–, hi va haver d'anar la grua.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT