PUBLICITAT

Un 7,8% més d'estudiants a l'UdA aquest curs

  • Els bàtxelors en empreses i infermeria són els estudis més demandats
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Presentació del primer dia d'universitat, ahir a l'UdA Foto: UDA

La Universitat d'Andorra té un total de 331 estudiants matriculats en formacions reglades per aquest curs, una xifra que representa un increment del 7,82% en relació amb el curs anterior, quan es va arribar fins als 307.

Així ho van fer públic des de l'UdA coincidint amb les sessions de presentació als nous estudiants que s'han realitzat aquest dilluns. Aquestes xifres encara són provisionals, a l'espera de finalitzar els tràmits de les matrícules.

La Universitat va informar que els estudis amb més demanda tornen a ser els bàtxelors en administració d'empreses, que compta amb 27 estudiants nous, i en infermeria, que assoleix el nombre de 27 també. Després, segueixen els bàtxelors en ciències de l'educació, que van ser 23, i en informàtica, amb un total de 19.

En els darrers tres anys, des del setembre del 2010, el nombre total d'estudiants matriculats als estudis reglats de la Universitat d'Andorra ha crescut un 34,01%.

La Universitat recorda que més endavant caldrà afegir el nombre de matriculats en els estudis virtuals que s'ofereixen amb la col·laboració de la UOC, els inscrits als diversos postgraus, cursos i seminaris d'extensió universitària, i finalment, els alumnes del curs d'accés per a més grans de 25 anys.

Postgrau en dret del país / La desena edició del Postgrau en Dret andorrà està prevista per a aquest curs acadèmic 2012-2013, mantenint l'oferta biennal d'aquest programa. Així ho va anunciar la Universitat en un comunicat en el qual indica que les preinscripcions es poden formalitzar al web de la Universitat d'Andorra: www.uda.ad. El centre educatiu compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, el Consell Superior de la Justícia i l'Institut d'Estudis Andorrans per desenvolupar aquesta formació específica en dret andorrà.

La universitat recorda que la Fundació Crèdit Andorrà té subscrit un conveni de col·laboració amb l'UdA, a través del qual contribueix a facilitar l'accés a la formació. En el cas del Postgrau en Dret andorrà, la Fundació es fa càrrec d'un 56% del cost de la matrícula.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT