PUBLICITAT

Andorra, al Congrés Mundial de l'Associació de Policia

  • La Secció IPA del país la formen 170 socis pertanyents als diferents cossos
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Intercanvi d'obsequis entre Pujol i el president de la Secció IPA d'Israel Foto: AFC

El cap del Servei de Circulació d'Andorra la Vella, Antoni Pujol, ha representat al Principat en el Desè Congrés Mundial de l'Associació Internacional de Policia (IPA), celebrat a Eliat (Israel) del dimarts 4 al diumenge 9 de setembre. Pujol va assistir al Congrés com a delegat internacional i vicepresident de la secció IPA Andorra, acompanyat d'Enric Bahillo, vicesecretari de la secció andorrana, a títol d'observador.

La Secció IPA Andorra està formada per 170 socis pertanyents als diferents cossos dels serveis de Circulació comunals de les parròquies, del servei de la Policia, del Centre Penitenciari i de la Duana. Pel que fa a l'associació internacional, compta amb 380.000 socis de 67 països.

El Desè Congrés de l'IPA ha servit per votar els membres de la nova junta, a més de tractar en comissions diversos temes culturals, socials, esportius i professionals.

Durant les jornades, també es va informar sobre les ajudes d'emergència que l'IPA ha distribuït l'any 2011 en territoris afectats per incendis, aiguats i catàstrofes naturals, que ascendeixen a un total de 900.000 euros. També es va posar en coneixement dels congressistes que l'any 2013 se celebraran els Jocs Mundials de Policies i Bombers, amb una participació estimada de 10.000 atletes, que tindran lloc a Belfast de l'1 a l'11 d'agost. Durant l'acte de clausura del Congrés, el delegat andorrà i el delegat de la secció israeliana van procedir a un intercanvi de presents com a mostra d'amistat i de respecte entre els seus dos països.H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT