PUBLICITAT

Pàdel i handbol per al curs esportiu d'Andorra la Vella

  • El camp del Sant Ermengol i el nou espai del Comunal, noves instal·lacions de futbol
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Magallon, Pons, i Tudó presenten les activitats esportives, ahir. Foto: ANA / N.M.

La capital inicia les seves activitats esportives del curs 2012-2013 amb algunes novetats destacades. D'una banda, el Club Esportiu Serradells inaugura les seves pistes de pàdel i modifica les activitats de fitness, que a partir d'ara les gestionarà una empresa externa. D'altra banda, s'inclou a les activitats per a infants l'escola d'handbol, i a més, durant aquest curs es disposarà de noves instal·lacions per als qui vulguin practicar el futbol, al camp del Col·legi Sant Ermengol. Per donar a conèixer les activitats que s'oferiran, el divendres 28 de setembre se celebrarà una jornada de portes obertes amb la possibilitat de participar als diferents esports de manera gratuïta.

Així ho va explicar ahir el conseller de Joventut, Esports i Noves tecnologies, Marc Pons, durant la presentació de les noves activitats. Per la seva part, el cap d'àrea d'activitats i programes esportius, Josep Tudó, va indicar que per a aquest nou curs escolar hi haurà una gran oferta d'activitats, entre les quals, a més de la novetat del pàdel, també es compta amb l'escola d'handbol per als nens i de noves instal·lacions per al futbol: el camp de futbol del Col·legi Sant Ermengol i l'espai millorat que hi ha a l'Estadi Comunal. En total hi ha unes 600 persones que practiquen futbol a la capital.

Per a joves i adults la novetat serà que les activitats de fitness que es fan al Centre Esportiu dels Serradells les passarà a gestionar una empresa externa, que mantindrà l'oferta ja existent i la pot ampliar. D'aquesta manera, el conseller Marc Pons considera que es podrà oferir un millor servei als usuaris, i el preu es veurà incrementat en dos euros. Durant la darrera setmana de setembre els usuaris podran provar les activitats de manera gratuïta, va informar l'ANA.

Més aquadinàmic per a la gent gran / Per a la gent gran les activitats seran les mateixes, però dins de l'aquadinàmic es crea un nou grup amb més nivell. I és que Tudó va assegurar que la gent gran cada vegada presenta una salut més bona i una experiència física més important, i per tant demanen activitats més exigents. Tot i que les activitats amb més usuaris són les infantils, amb unes 1.000 persones per setmana, les de joves i sèniors també tenen una bona acollida. En total hi ha unes 1.500 persones que fan activitats esportives.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT