PUBLICITAT

'Gran Nord' busca figurants

  • Sort va acollir divendres el càsting a les persones interessades en treballar a la segona temporada
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Una persona passan les proves del càsting per la sèrie Gran Nord Foto: ACN / MARTA LLUVICH

Actor's Gallery va fer divendres el càsting a totes les persones interessades en treballar de figurants a la segona temporada de la sèrie Gran Nord de TV3. Frank Panisello, responsable de càsting, va dir buscaven homes i dones entre 18 i 70 anys de qualsevol raça i condició. Entre els prop de 200 figurants que es necessitaven se'n buscava amb coneixements d'esports de muntanya, joves que els agradi ballar, gent tatuada, persones de color negre i gent amb trets característics dels pobles de muntanya. La resposta de la gent va ser satisfactòria i ews van presentar al càsting tot tipus de persones. La sèrie es començarà a gravar al Pallars Sobirà a finals d'aquest mes.

La prova de càsting va ser molt senzilla i solament s'havia d'emplenar un formulari amb dades personals com nom, cognom, adreça i telèfon i dades més físiques com talla de roba, color de cabell i d'ulls i estatura. També es preguntava coneixements sobre esports de muntanya i si es disposa de vehicle propi. Un cop omplert el formulari, es feia una fotografia a l'aspirant.

Panisello va explicar que busquen personatges concrets, persones que puguin fer de dobles als actors i personatges per participar en seqüències concretes com una manifestació o una escena en una discoteca.

La gent que s'hi va presentar al càsting o és gent que li agrada el món del cinema i el teatre, és gent de la zona que vol aprofitar per conèixer com és roda una sèrie o gent que està a l'atur i veu una bona ocasió per ingressar uns diners.

Majoritàriament la gent que s'hi va presentaR és del Pallars però també s'hi van presentat gent de comarques veïnes com la Ribagorça o el Pallars Jussà o de d'altres localitats més llunyanes i pròximes a l'àrea metropolitana.

El càsting es va fer únicament a Sort donat que una part de persones que busquen són amb trets facials característics de pobles de muntanya.

La temporada passada la sèrie va necessitar més de 200 figurants per gravar diferents escenes dels 13 capítols. Els exteriors de la segona temporada de Gran Nord és començaran a gravar a finals de setembre al Pallars Sobirà.

Gran Nord és una comèdia per a tots els públics, amb un humor que neix del xoc entre modernitat i tradicions sorprenents. Entre els actors de la sèrie destaquen Aina Clotet, Roger Coma, Nacho Fresneda, Mercè Arànega, Manel Barceló, Pep Cruz o Roger Casamajor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT