PUBLICITAT

Da Silva i Salvador guanyen el bronze a l'Espanyol

  • La parella tricolor només és superada pels dos caps de sèrie a Laredo
EL PERIÒDIC
LAREDO

Periodic
Da Silva i Salvador (a dalt a la dreta), diumenge en el podi de l'Espanyol Foto: RFEVB

Laredo va ser l'escenari escollit per celebrar un Campionat d'Espanya de vòlei platja que en els darrers anys s'ha anat fent petit fins el punt que ha deixat de ser un circuit. Aquest estiu només hi havia aquesta prova, que ha fet que els equips s'ho juguessin tot a una carta, sense marge d'errada. I allà hi eren Geni da Silva i Christian Salvador, fent valer l'etiqueta de tercers caps de sèrie per acabar pujant al tercer calaix del podi. Xavi Folguera, l'habitual parella de Salvador, ja ha començat la pretemporada de pista amb el Sòria i per això no hi va participar.

La parella tricolor va cedir en dos dels sis partits que van disputar-hi; no van ser, però, derrotes decisives perquè van poder lluitar per les medalles en tot moment. Per començar el torneig els va tocar la parella formada per Ferrarini i Iturvides, els darrers favorits de les 18 parelles, i Geni i Salvador van tenir més problemes dels esperats per desfer-se d'ells. 21-17 que els rivals van neutralitzar amb un 18-21 i en el tie-break, 15-13.

Al segon partit de la lligueta els andorrans estaven ja més ficats en la competició i no van tenir problemes per vèncier Lago i De la Fuente, sisens favorits, per un còmode 21-15 i 21-12. Ja tenien l'accés a les semifinals a la butxaca i en el tercer enfrontament van perdre contra Tomás i Menéndez, segons favorits, per 17-21 i 15-21.

Com a segons de grup es van creuar en els quarts amb Moroi Leopardi, als quals van guanyar per 15-21 i 20-22 i ja en les semifinals van haver de jugar contra els favorits: Marco i García. La derrota va ser clara, per 21-15 i 21-13 però encara els hi quedava el partit pel tercer i quart lloc, contra Ñérez i Álvarez, i la victòria de Da Silva i Salvador va ser incontestable: 21-16 i 21-19 que valia el bronze.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT