PUBLICITAT

La CASS continuarà finançant 81 medicaments no coberts a Espanya

  • El Ministeri de Salut andorrà ha decidit mantenir el finançament perquè consideren que "aporten un benefici terapèutic rellevant"
10092012_cass
Foto: ARXIU ANA
La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) continuarà finançant 81 medicaments no coberts a Espanya. Així s'ha comunicat aquest dilluns a farmàcies i metges, de manera que dels 417 medicaments que l'estat espanyol ha deixat de finançar, el Ministeri de Salut andorrà ha decidit mantenir el finançament a aquests 81 perquè consideren que 'aporten un benefici terapèutic rellevant'. Aquesta mesura s'aplicarà a partir del 17 de setembre.
El Govern ha indicat a través d'un comunicat que la CASS deixarà de reembossar un total de 336 medicaments dels quals l’any 2011 només 163 van experimentar consum finançat per la CASS. El 94% d’aquests medicaments tenen un preu inferior a deu euros. En aquest sentit, el comunicat de l'Executiu ressalta que en la majoria de casos, aquests medicaments tampoc es reemborsen a l’estat francès.

En relació al consum del 2011, la mesura comporta un estalvi per la CASS de 380.000 euros, sobre una despesa farmacèutica ambulatòria de 10,2 milions d’euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT