PUBLICITAT

Guardia i Giménez guanyen la Guak Copa Catalana

  • 140 ?bikers' es donen cita en la darrera competició estival a Vallnord
EL PERIÒDIC
PAL

Periodic
Guardia realitza un salt espectacular durant la jornada d'ahir a Vallnord Foto: VALLNORD

La Guak Copa Catalana visputada al llarg d'aquest cap de setmana al Bike Park de Vallnord va tenir com a guanyadors a Bernat Guardia en la categoria masculina i Viktoria Giménez en la femenina.

Un total de 140 bikers procedents principalment de Catalunya i França, es van donar cita en la darrera competició de la temporada d'estiu en l'estació que dirigeix Martí Rafel. Dissabte va haver-hi jornada d'entrenaments perquè els corredors es familiaritzessin amb un circuit que finalment no va ser el que es preveu per a la Copa del Món, tot i que aprofitant aquesta cita s'ha dut a terme la primera inspecciío del circuit de descens que es farà per a la Copa del Món UCI de l'estiu vinent. No serà la segona setmana de l'agost, com estava previst quan es va publicar el calendari, sinó que finalment s'ha passat a la tercera setmana del juliol, del 23 al 28.

La pluja en la jornada de sessions lliures va fer que el traçat ahir presentés unes magnífiques condicions. Guardia va ser el gran dominador, tant en la primera com en la segona mànega. El pilot de Masi va completar el circui Cedric Gracia en 2min 5,6s, seguit per Roger González i Ivan Oulego, que van completar el podi. Els representants del Jorma Bikes Sprint Club Andorra, Albert Barilaro i Boris Domeño, van finalitzar en la 10a i 39a posició, respectivament.

En noies la francesa Giménez va superar per només dos segons a Victòria Hernández i en 24 a Blanca Julià, tercera classificada sobre un total de sis competidores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT