El FC Andorra topa set vegades amb la fusta i cau 6-4 a la pista del Sícoris

• El tècnic Carlos Sánchez reflecteix a la pista una filosofia similar a la de De la Rosa
LLEIDA

Carlinhos amb la pilota, en un partit del curs passat amb l'Oxipharma. Foto: ALEX LARA

El FC Andorra de Carlos Sánchez va encetar el primer partit de la pretemporada amb una derrota a la pista del Sícoris de Lleida. Un 6-4 que va entel·lar el domini total del conjunt tricolor, que està una categoria per sobre del rival d'ahir, i les set fustes que van impedir un resultat més favorable.

El que sí que es va poder veure, tot i que a mode d'esborrany, va ser la nova filosofia de joc, que segons el gerent del club, Emili Puig, «és molt similar» a la de Xavier de la Rosa. És a dir, molta lluita a màxima intensitat amb marcatges individuals a tota la pista, tractar de tenir la pilota i moltes variants tàctiques, sobretot a pilota aturada.

La càrrega física dels jugadors a dues setmanes per a la primera jornada a la Segona Divisió es va notar; l'equip tricolor va tenir daltabaixos en el joc per aquest motiu però tot i així els de Carlos Sánchezvan menjar-se en possessió a l'adversari. Tot va començar bé amb el 0-1, obra de Xuxa però el Sícoris va voltejar el marcador gràcies una errada en una falta i a un contraatac. També el 3-1 va arribar mitjançant una falta, Carlinhos va retallar diferències però en els últims tres minuts l'Andorra va jugar amenaçat per la cinquena falta d'equip i en la sisena, el Sícoris va marcar de doble penal el 4-2, resultat amb què es va arribar al descans. Incomprensible, donat que el porter local havia salvat fins a deu ocasions de gol i les altres sis les va repel·lir la fusta.

Pitjor es va posar el partit quan en els dos primers minuts de la segona part el Sícoris va marcar dos gols més (6-2). Antoñito i Ique van fer pujar el 6-4 que seria definitiu tot i que no va faltar un pal més i que els últims quatre minuts l'Andorra va jugar amb porter jugador.

Sobre els jugadors que estan a prova, Puig va indicar: «Si hi ha algun descartat l'anunciarem demà [per avui]».