PUBLICITAT

El PS acusa al Govern de perdre 4.000 turistes al mes

  • Opina que s'han deixat de banda els motors del país?i s'ha beneficiat a la banca
L. GARRIDO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Victor Naudi i Marc Cornella, ahir en roda de premsa Foto: ANA / M. T.

El Partit Socialdemòcrata va voler donar un «toc d'alarma» al Govern i forçar a l'equip de Toni Martí a «prendre cartes a l'assumpte» en els dos sectors claus del país, turisme i comerç. Segons el president del PS, Victor Naudi, «s'ha aplicat la política del cranc», ja que Govern va voler mantenir les xifres de l'any passat. «Però el que ha passat és que s'han perdut 50.000 visitants», va denunciar ahir el socialdemòcrata.

Tal i com va explicar el secretari d'organització, Marc Cornella, en el darrer any s'han perdut uns 4.000 visitants per mes i va denunciar la «inacció del Govern» i l'absència d'una «estratègia clara». En aquest punt, el PS va ser especialment crític amb el fitxatge del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, no hagi donat bons resultats. «Només es fomenten les campanyes de baix cost», va sentenciar el sociademòcrata, que també va criticar el «missatge poc positiu» del Ministeri.

Segons ambdós membres del PS, s'està «desvaloritzant» el turisme amb «mala gestió», a més de no donar suport en aquest sector ni en el comerç. De la mateixa manera, van lamentar que s'aposti per un sector com és el bancari, que segons ells no necessita de la mateixa ajuda.

En lloc de les polítiques actuals, i apostant per «una crítica constructiva», varen demanar «solucions estratègiques», i van posar com a exemple que es fixin preus màxims en els lloguers de locals comercials per ajudar el comerç i l'hostaleria, perquè «s'estan deixant de banda».

Els socialdemòcrates també van criticar que el Grup Parlamentari Demòcrata hagi presentat tan poques iniciatives legislatives, i respecte a les prioritats que s'ha marcat el Govern d'aquí a finals d'any, troben que són «molt pobres» i que «s'ha anat enrere», ja que amb la reforma de la CASS «van llençant globus sonda però encara no hi ha cap mesura clara».

Així mateix, van lamentar la qüestió dels complements de pensió dels funcionaris, ja que «no es pot tractar aquest problema sense abordar tota la Llei de la funció pública».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT