PUBLICITAT

L'Escola d'Art Floral farà cursos i monogràfics

  • L'objectiu és impartir estudis reglats com cicles formatius de grau mitjà i superior
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

El Comú de la Massana i l'Escola d'Art Floral de Catalunya han arribat a un acord per crear una escola de jardineria en uns espais al costat de l'hivernacle de Santa Caterina. El Comú ha adequat i cedit els espais, i l'escola catalana s'encarregarà de la gestió, oferint cursos trimestrals de jardineria i diversos monogràfics sobre temes d'interès i sobre art floral. Les classes començaran a l'octubre, i l'objectiu és anar ampliant l'oferta formativa, i fins i tot en un futur es mirarà la manera de poder impartir a Andorra els cicles formatius de floristeria, art floral i disseny de jardins. D'altra banda, la intenció també és aprofitar al màxim els paisatges d'Andorra per fer-hi pràctiques o fins i tot intervencions i projectes creatius, similars als que l'escola fa arreu de Catalunya.

El cònsol de la Massana, David Baró, va explicar que la corporació ajudarà a la promoció del centre, que està obert a alumnes no només de la Massana sinó de totes les parròquies. De fet, el cònsol va remarcar que tot i que el projecte s'instal·li a la Massana «pel clar posicionament que té la parròquia amb el tema de la flor i de la planta», «és una escola per tota Andorra, i el que no volem és que ara es comencin a multiplicar centres d'aquest tipus per totes les parròquies», va recollir l'ANA.

Cursos trimestrals / L'escola oferirà cursos trimestrals d'iniciació a la jardineria d'octubre a desembre i de gener a abril, i monogràfics sobre temes d'interès com pot ser de reg, de poda, de fitosanitaris, d'utilització de la motoserra o de disseny d'un petit jardí. També s'han programat monogràfics d'art floral, per crear diferents tipologies de rams i decoracions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT