PUBLICITAT

Vinyes correrà les 24 hores de Barcelona amb un León

  • Formarà equip amb Pol Rosell i tres pilots russos de l'Europeu GT3
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Seat León Supercopa amb el qual Vinyes correrà les 24 hores Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes aprofitarà aquest cap de setmana que no hi ha ral·li de l'Espanyol per disputar les 24 hores de Barcelona amb un Seat León Supercopa preparat per Baporo-MotorSport, de l'equip Russian Bears, i compartirà volant en aquesta mítica prova de resistència amb Pol Rosell i els pilots russos amb Viacheslav Maleev, Mikhail Maleev, Kiril Ladygin, habituals durant la present temporada del Campionat d'Europa FIA GT3.

Després de tres temporades sense poder participar ales 24 hores, Vinyes es mostra molt il·lusionat en poder estar una altra vegada a la graella de sortida: «No vaig dubtar a acceptar la proposta. És una cursa molt dura però, alhora té connotacions molt diferents a les habituals que disputem durant la temporada que la fan molt atractiva. De tota manera, en aquesta edició estar a les primeres posicions és complicat», va avisar. L'objectiu. com sempre, serà guanyar en la seva categoria... «i veure que passa per davant», com en l'Espanyol, on domina absolutament la categoria de 2RM i en la general es mou entre els set primers classificats.

També va avisar que dissabte hi ha una carrera que no té res a veure amb les de fa tres anys: Entre els inscrits hi ha vehicles molt potents com Porsches, Ferraris... Abans un Seat León era un cotxe potencialment guanyador, ara ja no tant. Intentarem ser més regulars que els rivals que tinguin una mecànica semblant a la nostra», es va limitar a dir.

El dia abans, divendres, hi haurà la tanda de cronometrades que servirà per definir l'ordre de sortida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT