PUBLICITAT

Les Valls del Nord superen les expectatives d'afluència

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Uns turistes fan una excursió a caval al Parc del Comapedrosa Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El balanç de l'oferta turística de la Massana supera les expectatives amb el doble sortides guiades i un 15% més d'excursions a cavall. El conseller de Turisme, Sergi Balielles va dir ahir que «podem dir que tenim productes turístics d'estiu consolidats i de cara a pròximes temporades hem de treballar per ampliar i millorar la nostra oferta». Les excursions guiades a les Valls del Nord –cofinançades i promogudes pel Comú i hotelers de la Massana i Ordino- sumen 1.120 tiquets venuts, enfront dels 612 de l'any anterior. I això que la temporada passada la xifra ja s'havia doblat respecte l'any anterior. Cal dir que la major part de les sortides, 755, es van fer durant l'agost, ja que, a banda de la major afluència turística, el temps va acompanyar per fer excursions a la muntanya.

Els tiquets de Valls del Nord es podien comprar a l'Oficina de Turisme o bé als establiments hotelers. Des del Comú massanenc també s'afirma que totes les propostes van tenir bona acollida i que cada visitant va poder triar la més adequada per a la seva condició física. Així, la proposta de nivell més baix, el tomb al Riu Pollós, va ser la preferida per les famílies amb nens, mentre que altres excursionistes van preferir rutes més llargues, com ara l'excursió al Pla de l'Estany o al Pic de Llacs.

El cavall producte estrella / Les excursions a cavall al Parc Natural del Comapedrosa tornen a tancar amb un balanç excel·lent i superen els tiquets venuts en la passada edició, en un 15%. En total són 110 els tiquets venuts i des de la Massana es destaca també l'alt nivell de satisfacció de totes les persones que van provar l'experiència d'accedir al parc a llom d'un cavall. «De cara la pròxima temporada analitzarem els resultats perquè és evident que hem d'ampliar les rutes a cavall, ja que la demanda ha estat molt alta», afegeix Balielles. Cada sortida té un màxim de cinc places, degut a les característiques de l'activitat.

Per últim, 214 persones van participar a les visites teatralitzades del Sisquet de Cal Sinquede. L'afluència a aquesta activitat es manté en relació a l'any passat, i la proposta que enregistra més públic és la visita nocturna de Pal, amb 90 persones. «Tindrem en compte la preferència de l'horari nocturn que ha tingut molt bona acceptació per part de gent del país», conclou Balielles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT