PUBLICITAT

Ferrer rep la delegació de suport internacional pel Tíbet

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La cònsol de la capital, Rosa Ferrer i el diputat tibetà Thubten Wangchen amb la "Flama de la veritat", ahir. Foto: ÀLEX LARA

El director de la Fundació Casa del Tíbet de Barcelona i diputat per Europa del Parlament Tibetà a l'exili, Ven Thubten Wangchen, va arribar ahir a primera hora de la tarda a Andorra la Vella, la segona ciutat després de Barcelona en la qual s'atura La Flama de la veritat, una campanya de sensibilització sobre la causa tibetana que recorrerà en dos mesos 17 països buscant el suport internacional. Ven.Thubten Wangchen va ser rebut per la cònsol de la capital, Rosa Ferrer, a qui va explicar que el Tíbet «és el gran oblidat a nivell internacional». Wangchen va lamentar que s'oblidi la llibertat del poble tibetà, que en aquests moments no reclama la independència, sinó un major grau d'autonomia, però que per motius econòmics, sobretot per la gran riquesa del subsòl tibetà, la comunitat internacional calla davant «la vulneració dels drets humans que Xina infligeix sobre la població tibetana».

El diputat per Europa del Parlament Tibetà a l'exili va agrair l'hospitalitat i la rebuda del Comú d'Andorra la Vella i Ferrer va respondre que «tots els moviments per preservar els drets humans i els valors democràtics són benvinguts».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT