PUBLICITAT

El 25è aniversari de la Travessa de Canillo tindrà un recorregut nou

I. M.
CANILLO

Periodic
Tres corredors en plena ascensió, en la Travessa de Canillo 2011 Foto: ÀLEX LARA

La Travessa de Canillo tindrà en el 25è aniversari un nou recorregut pel camí circular que voreja tota la parròquia, en la que serà la penúltima cursa de la Copa d'Andorra el dissabte de la setmana que ve.

La carrera tindrà 31,5 quilòmetres de distància , uns 1.500 metres de desnivell –1.650 positius i 1.400 negatius–, sis habituallaments de menjar i beure i passarà per punts assequibles per al públic com ara Prats, el Santuari de Meritxell, el Collet de Montaup, Plans, Ransol o Soldeu. La participació, però, s'espera fluixa malgrat ser puntuable per al Nacional i comptar amb un grup de corredors d'elit com ara el gruix de l'equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme, el català Miguel Caballero, el resident Agustí Roc o el defensor del títol i actual líder de les World Series Luis Alberto Hernando. «Tenim el límit en 200 places, però amb un centenar estaríem contents», va admetre el director, Xavi Capdevila, sobre una prova que l'any passat va rondar els 140 participants.

La sortida i arribada serà a la plaça Carlemany –davant el Comú de Canillo– i la jornada esportiva començarà a les set del matí amb la caminada popular i dues hores més tard, a les nou, es donarà el tret de sortida a la competició.

Les inscripcions no es podran fer el mateix dia d'abans; de fet es tancaran el dijous 13 (20.00 hores)i es poden fer al web www.topcrono.net.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT