PUBLICITAT

La UEFA activa una norma que perjudicaria el FC Ordino

I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Mentre el FC Ordino espera la ressolució del Comité de Disciplina al seu recurs per no haver estat acceptat pels clubs per jugar la Lliga Nacional, la UEFA ha activat una norma, aprovada la temporada passada, que seria perjudicial per als seus interessos en cas que finalment jugui a la Segona Divisió.

Aquesta norma nova s'ha introduït en el reglament de participació en competicions UEFA de clubs. Al capítol 2, article 12, s'especifica que un equip pot jugar partits europeus si és membre d'una entitat afiliada a l'ens que actualment presideix Michel Platini –en aquest cas la Federació Andorrana de Futbol– i estar inscrit durant un mínim de tres anys.

Això vol dir que si l'Ordino entra en la Lliga Nacional aquesta mateixa temporada no podrà jugar l'Europa League o la Champions fins la campanya 2015-2016 encara que s'hagi guanyat una plaça mitjançant la Copa o la Lliga. És una llei que en les lligues importants gairebé no afecten perquè tenen moltes divisions, però sí en una com la d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT